Eld rök grönt
249 kr
- Produktinformation
-
Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.
Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.
Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.Artnr: 9789174249422 - Om handlaren
- Bonnierförlagen är Sveriges ledande förlagshus. Vår vision är att sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Vi är ett familjeägt företag som varit verksamma i över 200 år. Det första bokförlaget i koncernen, Albert Bonniers Förlag, grundades 1837, och är idag Sveriges största förlag.
- Kundomdömen
-
Du m�ste vara inloggad och k�pt produkten f�r att kunna skriva ett omd�me.
Den här produkten har inga recensioner.
Andra köpte även
Lena växte upp i en mycket matintresserad miljö där maten och människorna omkring den var ett stor...
279 kr
Ett gott liv är kokboken med matinspiration för de som är 65+. Den ger inspiration till dagens all...
265 kr
Du har tidigare tittat på