Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
- Produktinformation
-
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Artnr: 9789178870417 - Om handlaren
- Bonnierförlagen är Sveriges ledande förlagshus. Vår vision är att sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Vi är ett familjeägt företag som varit verksamma i över 200 år. Det första bokförlaget i koncernen, Albert Bonniers Förlag, grundades 1837, och är idag Sveriges största förlag.
- Kundomdömen
-
Du m�ste vara inloggad och k�pt produkten f�r att kunna skriva ett omd�me.
Den här produkten har inga recensioner.